PUBLICITAT

Andorra La Vella

Primera trobada del col·lectiu LGBTI al Principat

La jornada del col·lectiu lesbià, gai, bisexual i transsexual s'acollirà al Centre Cultural la Llacuna

Per EL PERIÒDIC

Exposició d’art al Centre Cultural la Llacuna.
Exposició d’art al Centre Cultural la Llacuna. | ALEX LARA
L’Associació Som Com Som Andorra ha organitzat pel proper 20 de juny una trobada d’associacions del col·lectiu lesbià, gai, bisexual i transsexual (LGBTI) als espais comunals del Centre Cultural la Llacuna. 
 
En l’esdeveniment, hi assistiran diferents entitats i organismes de Vic i Barcelona, on Andorra la Vella serà la seu d’aquesta primera jornada anomenada ‘Els nous reptes educatius i legals: Homosexualitat, dret i pedagogia social’. Durant la jornada es faran dues ponències a la Sala d’actes de la Llacuna; una destinada al debat de la pertinència o no d’una llei contra l’homofòbia a Andorra i una destinada als plans educatius locals i estratègics d’intervenció en matèria d’igualtat i diversitat afectiva per a adolescents. Ambdues estaran moderades per la periodista Noemí Rodríguez. A més, la primera xerrada comptarà amb la col·laboració del Col·legi d’Advocats d’Andorra. I a la tarda es farà una visita al Consell General i a la Casa de la Vall. Col·laborant amb l’organització també està l’Observatori Contra l’Homofòbia i l’Associació TALCOMSOM. 
 
Per la seva part, Som Com Som convida a «totes les personalitats polítiques en actiu, així com diferents dirigents i tècnics educatius a la jornada per poder debatre diferents models polítics, legals i educatius del tractament de la diversitat afectiva». 
PUBLICITAT
PUBLICITAT