PUBLICITAT

La Bisbal de l'Empordà

Tercera prova, tercer podi per a Besolí al Volant RACC

L’andorrà torna a estar entre els millors a l’Empordà, amb el seu màxim rival trepitjant-li els talons des de l’inici

Per El Periòdic

Besolí i el seu copilot, Xavier Carulla, en l’entrega de premis.
Besolí i el seu copilot, Xavier Carulla, en l’entrega de premis. | Twitter
Marcel Besolí va de podi en podi al Volant RACC. El pilot andorrà i el seu copilot, Xavier Carulla, van tornar a estar entre els millors en la tercera cita del Campionat de Catalunya de ral·lis que es va disputar ahir a la Bisbal de l’Empordà, després d’un més i mig d’inactivitat d’aquesta calendari.
 
La cursa empordanesa comptava amb un recorregut de gairebé 200 quilòmetres, dels quals 60 eren cronometrats i dividit en tres trams a superar en sis especials: La Ganga (6,34 Km), Santa Pellaia (8,40 Km) i Els Àngels (15,65 Km). El seu màxim rival en la lluita pel títol, Ramon Cornet, va trepitjar-li els talons des de l’inici, però no va poder amb Besolí en el primer ral·li en superfície d’asfalt. «La veritat es que vam disfrutar molt, ja que un error et podia posar cinquè. Anavem tots els de les posicions capdavanteres a menys de 10 segons de diferència i no es va decidir fins a l’últim tram!», va explicar a l’acabament.
 
Després de tot, va poder treure quatre segons a Cornet, i esgarrapar-li dos punts més. El pilot de l’ÇEscuderia Osona continua líder tot i que ara amb dos punts de marge respecte del jove pilot de l’Automòbil Club d’Andorra.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT