PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Nou sopar amb subhasta solidària en benefici de l’Escola Meritxell

La Capsa organitza una jornada on 26 artistes aportaran les seves obres

Per EL PERIÒDIC

Un moment de la roda de premsa d’ahir per presentar el sopar benèfic.
Un moment de la roda de premsa d’ahir per presentar el sopar benèfic. | ANA / M.C.
El segon sopar-subhasta benèfic de la Capsa comptarà amb un total de 26 artistes, que participaran en aquesta segona edició aportant una trentena d’obres amb preus de sortida de 120 a 3.000 euros. LA trobada solidària, està organitzada per l’escola d’art d’Ordino i la Massana, la Capsa. Així ho va explicar la consellera de Cultura, Educació, Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat de la Massana, Jael Pozo, on va comentar que la idea és «apropar l’art dels artistes andorrans a tot el públic en un entorn distès» a més de que es gaudeix del menú degustació del Molí dels Fanals. 
 
Aquest any, però, de les obres subhastades, s’en donarà el 50% de la recaptació a l’Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell, excepte en el cas de la fotografia cedida per la Fundació Valentí Claverol que donarà el 100% de l’import aconseguit. A més, també es donarà la meitat de l’import recollit amb els tiquets del sopar que tenen un preu de 50 euros. 
 
LA jornada serà el proper 10 de juny a les 20 hores i les entrades anticipades es poden adquirir a les oficines d’Andbank. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT