PUBLICITAT

Reykjavík

Rodríguez i Díaz comencen amb el peu esquerre

Els andorrans perden els dos enfrontaments que disputen

Per #GASS

Ferran Díaz s’enfronta al representant de San Marino, ahir.
Ferran Díaz s’enfronta al representant de San Marino, ahir. | P. R.
No va ser un bon dia en el tennis taula. Patrick Rodríguez i Ferran Díaz es van veure superats en els dos partits que van disputar, el primer davant Luxemburg, per 3-0, i el segon contra San Marino, amb el mateix resultat final. 
 
El duel que va encetar la competició, el que enfrontava Luxemburg, els grans favorits a l’or en totes les competicions, i Andorra va finalitzar amb el resultat previsible. Díaz va ser el primer en jugar i va caure per 11-2, 11-5 i 11-4. Rodríguez va poder assolir algun punt més en el seu enfrontament en el primer set, però no va poder aconseguir cap joc: 11-6, 11-0 i 11-4. En el partit de dobles, Luxemburg es va mostra molt superior: 11-3, 11-3 i 11-6.
 
Els dos jugadors andorrans esperaven poder treure algun resultat positiu en el segon duel del dia. Rodríguez va estar a punt d’emportar-se el primer joc, quan anava 9-7, però el sanmarinès va capgirar el marcador a 9-11. En els altres dos jocs, l’andorrà es va descentrar i va acabar perdent per 4-11 i 6-11. Millor li van anar les coses a Díaz, tot i que no va poder assolir cap joc tampoc: 7-11, 6-11 i 8-11. «La veritat és que no m’he trobat gens còmode i per la meva part he jugat bastant malament. Ferran ha jugat molt bé contra San Marino» va comentar Rodríguez, crític amb ell mateix. Avui els andorrans descansaran i demà tornaran amb la competició de dobles.
PUBLICITAT
PUBLICITAT