PUBLICITAT

Reykjavík

Baltenneck és sisena, malgrat les paral·leles

La gimnasta andorrana es mostra satisfeta amb els seus resultats

Per #GASS

L’equip de gimnastes d’Islàndia, que va dominar en gairebé en totes les categories.
L’equip de gimnastes d’Islàndia, que va dominar en gairebé en totes les categories. | GSSE
La segona experiència per a la jove Chloé Baltenneck en uns Jocs dels Petits Estats va començar amb resultats satisfactoris. La gimnasta andorrana es va col·locar sisena d’entre les 21 participants inscrites. 
 
Malgrat la bona posició que va signar Baltenneck ahir en el concurs individual, la gimnasta es va trobar amb un inconvenient en les paral·leles: «Les noies de Xipre no s’han posat les calleres i després les barres relliscaven molt. He hagut de parar perquè se m’ha caigut una callera i me l’he hagut de tornar a posar. M’ha sortit una mica malament» va explicar Baltenneck. La conseqüència de les barres lliscants va ser una puntuació de 8,250 en paral·leles. 
 
Tot i això, l’andorrana va remuntar en les altres tres disciplines en les que va participar. En l’exercici de terra va obtenir una puntuació de 11,600 i en la barra d’equilibri va fer 10,400 punts. La prova que millor va sortir de les quatre proves que va disputar ahir la gimnasta va ser la del salt, en la qual va fer 12,750 punts. «He quedat contenta amb els exercicis de terra, el salt i la barra d’equilibri», va afirmar la gimnasta. En la puntuació total, Baltenneck va obtenir 43,000 punts, quedant-se a 6,900 de la guanyadora, la islandesa Dominiqua Belányi, que va ser superior a totes les gimnastes i va destacar amb claredat. 
 
Avui es disputa el segon i últim dia de competició en gimnàstica, amb les finals en les diferents disciplines. Baltenneck competirà en la prova de terra només, tot i que podria haver de disputar alguna més. Serà en jornada de tarda i d’aquesta manera es tancarà la competició de gimnàstica en els Jocs dels Petits Estats d’Islàndia 2015.
PUBLICITAT
PUBLICITAT