PUBLICITAT

Reykjavík

Triomf plàcid de Folguera i Da Silva davant Islàndia

Els jugadors d'Andorra poden segellar avui el pas a semifinals

Per #GASS

Xavi Folguera i Geni da Silva a Islàndia.
Xavi Folguera i Geni da Silva a Islàndia. | FACEBOOK
Es presentava com un duel sense complicacions majors i finalment la parella andorrana, Xavi Folguera i Geni da Silva es van imposar amb claredat en els dos sets davant Islàndia, per 21-6 i 21-5. 
 
Tot i això, els representants del Principat van sortir amb una petita avantatge ja que un dels integrants islandesos va ser baixa d’última hora i els amfitrions van haver de recórrer a un recanvi. «El que s’ha quedat de la parella inicial ha canviat el seu rol dels entrenaments i nosaltres hem carregat moltes pilotes sobre l’altre jugador» va explicar Miqui Ripoll, director tècnic de la Fedaració Andorrana de Vòlei. El vent i el fred van ser protagonistes en el partit d’ahir al camp de vòlei platja, tot i que això no va evitar la victòria destacada dels representants andorrans. 
 
Avui, Folguera i Da Silva s’enfronten a la parella de San Marino, a les 15h, hora d’Andorra. «Són joves i és una parella amb possibilitats de medalla, però els falta una mica d’estabilitat. Els estudiarem bé» va comentar Ripoll, que ahir va veure com els representants sanmarinesos van caure davant Xipre, un dels favorits a l’or, per un clar 2-0.
PUBLICITAT
PUBLICITAT