PUBLICITAT

Reykjavík

Kevin Esteve fa par i acaba tercer en la primera jornada

Armengol i David Esteve es mantenen en la 10a plaça amb un +5 i Creus es col·loca quarta en dones

Per #GASS

Kevin Esteve executa un ‘drive’, ahir al Korpa Golf Course.
Kevin Esteve executa un ‘drive’, ahir al Korpa Golf Course. | GSSE
El golf es va estrenar ahir per primera vegada en uns Jocs dels Petits Estats. La incertesa regnava entre els participants per veure quin nivell es trobarien i les seves possibilitats de cara a assolir una medalla. 
 
Kevin Esteve va ser l’andorrà que millor es va posicionar per aconseguir-ne una, tot i que encara resten tres dies de competició. El golfista del Principat va finalitzar els 18 forats del Korpa Golf Course en 71 cops, fent par. Esteve es va quedar a tres cops dels dos millors de la jornada, els islandesos Kristjan Einarsson i Heraldur Magnus, que van completar el camp en 68 cops. Ramon Armengol i David Esteve també van fer un bon paper, tot i que un doble bogey en el forat dos i nou, respectivament, els va situar en la desena plaça amb 76 cops, és a dir cinc sobre par. A més a més, Andorra es va situar tercera en la competició per equips. 
 
En la categoria femenina també hi ha opcions de medalla mirant els resultats del primer dia, tot i que encara resten tres dies. Maria Creus va finalitzar quarta amb 77 cops, cinc sobre par, i es va quedar a vuit cops de la primera, l’islandesa Guorún Bjorgvinsdottir, que va fer 69 cops, amb tres sota par. L’andorrana és a només tres cops del podi i empata amb una altra golfista, la islandesa Karen Gudnadottir en el quart lloc.
 
Els golfistes tornaran avui a competir en el segon dia dels quatre que completaran. Si segueixen així, el golf podria portar una medalla més a Andorra.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT