PUBLICITAT

Varna

Esquí: Primers contactes per tenir més presència al calendari

La FAE es reuneix amb la FIS a Varna per ser seu amb més freqüència

Per #GASS

D’esquerra a dreta, Lewis, Raméntol, Kasper i Coma, ahir després de la primera trobada amb la FIS a Varna.
D’esquerra a dreta, Lewis, Raméntol, Kasper i Coma, ahir després de la primera trobada amb la FIS a Varna. | FAE
El congrés convocat a Varna (Bulgària) per la Federació Internacional d’Esquí (FIS) va començar ahir amb la presència de tres representants de la l’ens federatiu tricolor: el president, Albert Coma; el vicepresident, Josep Maria Raméntol; i el director tècnic, Carles Visa.
 
La trobada s’estirarà fins dissabte i els tres andorrans van anar amb un objectiu comú: estrènyer els lligams per tenir competicions de primer nivell amb més freqüència. Els primers contactes van ser ahir mateix, amb el propi màxim mandatari de la FIS, Gianfranco Kasper i amb la secretària general, Sarah Lewis. En aquesta reunió, la FAE va traslladar els seus projectes de futures competicions a Andorra, a més de demanar augmentar la periodicitat de les competicions: «Es tracta de ser més presents en els calendaris», va assenyalar Visa. «Si l’última Copa del Món va ser al 2012 i la pròxima  al 2016, treballem perquè pugui haver més periodicitat en el calendari», va afegir.
 
Lluita per ser-hi cada tres anys / La primera trobada, doncs, ha servit per expressar cara a cara als dirigents de la FIS unes demandes que ja s’havien fet per escrit. Igual que l’acord. La FAE treballa, tal i com va avançar Coma en la presentació de la Copa del Món femenina de l’any vinent a Soldeu-Grandvalira, per tancar un contracte per tenir una freqüència d’almenys cada tres anys.
 
En aquest aspecte, s’ha concretat que Eduardo Roldán, expresident de la Federació Espanyola i actual membre del consell directiu de la FIS, serà l’ambaixador de la FAE en aquest òrgan per fer arribar les propostes o demandes de l’ens que presideix Coma. Una mena d’interlocutor que ha d’ajudar a que tot el que vol Andorra acabi en un sí. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT