PUBLICITAT

Reykjavík

Un error en l’inici condemna Baltenneck a la vuitena plaça

La gimnasta d’Andorra es mostra satisfeta per la seva actuació als Jocs i espera millorar arran de l’experiència

Per #GASS

Chloé Baltenneck en el Campionat de França.
Chloé Baltenneck en el Campionat de França. | FACEBOOK
La gimnàstica artística va tancar ahir la competició en els Jocs dels Petits Estats d’Islàndia 2015. L’única representant andorrana en aquest esport, Chloé Baltenneck no va poder millorar respecte al concurs individual en la final de terra en la qual va competir ahir.
 
En l’inici de l’exercici, l’andorrana havia de fer una diagonal amb doble mortal cap a endavant i es va passar de frenada. A causa de l’error, va haver de posar les mans a terra i això la va penalitzar molt de cara a la puntuació final. Baltenneck va finalitzar vuitena en la prova amb una puntuació de 11,000 i es va quedar a 3,300 de la vencedora de la final, la islandesa Thelma Hermannsdóttir. Tot i el gran error que va cometre, la gimnasta només es va quedar a 0,800 de la medalla de bronze. «Després de l’error he estat una mica fora, però jo ho he donat tot. La resta de l’exercici m’ha sortit bé» va comentar Baltenneck en acabar la prova. 
El seu entrenador, Jean Noel Montpellier, va lloar el talent de la gimnasta, a la qual encara li queda molt de recorregut: «És jove i les competicions internacionals encara li costes una mica. Ha competit amb esportistes de quatre o cinc anys més i de més experiència. Hem d’esperar a que millori a base de fer més competicions. Jo l’he vist a França fer exercici perfectes, però la pressió l’ha afectada».
 
L’andorrana també va denunciar la mala puntuació dels jutges: «A Islàndia s’ha vist molt clarament que influeix la seva nacionalitat a l’hora de puntuar». Tot i això, Baltenneck espera que la seva participació en els Jocs pugui ajudar-la més endavant: «Cada competició em serveix per al futur i de cadascuna se’n pot treure alguna cosa positiva».
PUBLICITAT
PUBLICITAT