PUBLICITAT

Reykjavík

Vòlei platja: Ple de victòries

La parella andorrana guanya Xipre i arriben invictes a semifinals

Per #GASS

Folguera i Da Silva en un descans durant el duel d’ahir davant Xipre.
Folguera i Da Silva en un descans durant el duel d’ahir davant Xipre. | M. R.
Si hi ha algú que s’està mereixent la medalla més que ningú són la parella de vòlei platja, Xavi Folguera i Geni da Silva. En el darrer partit de la lligueta, davant Xipre, també van guanyar, fent el ple de victòries. Ahir estava en joc obtenir el primer lloc del grup B, el qual determinava el rival de les semifinals, el perdedor entre el duel entre Liechtsentein, actual campió, i Luxemburg. 
 
La parella tricolor va mantenir la concentració durant tot el matx, el qual era el més dur fins el moment per rival que tenien. Andorra es va endur el partit per 0-2, però els parcials van ser més lluitats que en els anteriors enfrontaments: 14-21 i 18-21. «No hem afluixat i hem estat pacients. Això ha fet que ens haguem allunyat en el final», va comentar el tècnic, Miqui Ripoll. 
 
Liechtenstein es va imposar a Luxemburg, per la qual cosa Folguera i Da Silva es veuran les cares amb els luxemburguesos. Entre les dues parelles era preferible la de Luxemburg, tot i que serà dur guanyar-los. Ripoll, però, està confiat:. «Si juguem així, podrem arribar a la final». El tècnic està content pel gran nivell que han mostrat en els tres partits disputats: «Estem fent-ho tot bé, molt ficats i tenint clar com jugar. No ens apartem del pla que tenim i això és bo». Avui a les 16.00h, hora d’Andorra, Folguera i Da Silva intentaran mantenir la seva condició d’invictes i accedir a la final, assegurant així una nova medalla.
PUBLICITAT
PUBLICITAT