PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Lima no es recupera i es perd l’amistós amb Guinea

Cauen de la llista per motius tècnics Emili, Ayala, Maneiro, Pousa i Silverio

Per JOAN JOSEP BLASCO

Ildefons Lima pugna per la pilota amb el jugador hongarès Adam Szalai.
Ildefons Lima pugna per la pilota amb el jugador hongarès Adam Szalai. | Alejandro García
Moviments destacats en la convocatòria pel partit amistós que demà disputarà la selecció a l’Estadi Comunal contra Guinea Equatorial. Jugadors habituals amb l’absoluta en aquesta ocasió no hi seran presents davant el combinat africà.
 
Dels sis futbolistes que cauen de la llista definitiva només un ho fa per lesió. Ildefons Lima té un trencament fibril·lar a l’esquio del qual no s’ha recuperat. Se’l va produir en la final de la Copa Constitució i el fa ser dubte pel partit de la fase de classificació per l’Eurocopa de França del 2016 contra Xipre del dotze de juny. Per motius tècnics surten de la convocatòria jugadors habituals com són Emili Garcia, David Maneiro i Josep Manel Ayala. Tampoc hi són Cristopher Pousa i Victor Silverio. El porter passa a formar part de la llista de la selecció sub-21. Contra Guinea hi ha saba nova i entren jugadors que baixen la mitjana d’edat de l’absoluta com Leo Alves, Aaron Sánchez i Marc Rebés. Els dos últims encara no han debutat i tindran la possibilitat de fer-ho contra Guinea, que va concloure en la quarta posició en la passada Copa d’Àfrica.

Pel que fa a la sub-21, Justo Ruiz té confeccionada una llista de vint jugadors que encara no és definitiva de cara al matx amb Eslovènia de la fase de classificació per l’Europeu de la categoria, que es disputarà en terres balcàniques dilluns vinent. Queden descartats Alberto Usubiaga, Max i Ricard Llovera, Brian Mengual, Sergio dos Santos, Víctor Calviño, Adrián Gallego i Jorge Pinto.

PUBLICITAT
PUBLICITAT