PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

25 anys cuidant dels més petits

L’escola bressol d’Escaldes-Engordany celebra els seus orígens envoltada d’infants

Per ESTEFANIA GRACIA

Cel·lebració del 25é aniversari de l’escola bressol d’Escaldes.
Cel·lebració del 25é aniversari de l’escola bressol d’Escaldes. | TONY LARA
Les escoles bressol del Comú d’Escaldes-Engordany van celebrar ahir el seu 25è aniversari. Doncs uns 70 infants d’entre 2 i 3 anys van participar en la jornada amb gran il·lusió i alegria. Per festejar la diada, els petits, acompanyats de les seves cuidadores, van representar el número 25 tots ben asseguts i posicionats al terra del camp de futbol del Prat del Roure. I és que no hi va haver ni un de sol que sortís de les línies que marcaven els límits de la xifra representada. 
 
Aquestes, a més, estaven fetes amb llençols de l’escola. I un cop tots els infants van estar degudament col·locats, van agitar amb gran emoció els diferents globus de colors que sostenien cadascun dels participants, formant així una imatge alegre i plena de vida que va treure més d’un somriure a molts dels pares i curiosos que fotografien l’escena. Idíl·lica també perquè els petits «ho han fet genial, ja vam fer dos assajos, però és increïble com s’han estat de quiets» va comentar una de les participants.
 
 Per la seva banda, la consellera d’Infància i Joventut, Núria Pons, va mostrar la gran satisfacció de poder celebrar aquest acte, doncs «estem molt orgullosos de poder oferir el servei de l’escola als nens que ho han necessitat al llarg de tots aquests anys», a més, Pons va remarcar que han arribat a un dels reptes que s’havien proposat, i és que, en un principi, la llar d’infants disposava d’unes 40 places, mentre que a hores d’ara, «ja podem donar acollida a 135 infants». La consellera va voler destacar també que actualment estan cobertes gairebé totes les places, tot i això, «en les classes dels més petits, que tenen uns tres mesos, sí que tenim alguns espais», i per això «hem decidit ampliar les sol·licituds a infants d’altres parròquies», novetat que fins ara no s’oferia.
 
El proper 19 de juny, però, aquests mateixos infants que ahir gaudien emocionats de la jornada, hauran de dir adéu a la seva escola bressol, doncs celebraran la graduació envoltats dels seus pares i familiars per iniciar un nou curs a l’escola major. Espectacle, a més, segons  les pròpies organitzadores, digne de veure, «doncs ja hem començat a assajar les coreografies, tasca gens fàcil de fer amb els petits», però «estem segurs que serà una gran celebració, com ho és cada any». 
PUBLICITAT
PUBLICITAT