PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Tolosa acollirà la propera missió econòmica, al juliol

L’objectiu és difondre a França l’obertura econòmica d’Andorra

Per El Periòdic

Alts càrrecs del país, reunits ahir per celebrar el primer consell de l’ADI.
Alts càrrecs del país, reunits ahir per celebrar el primer consell de l’ADI. | SFGA
Els propers 7 i 8 de juliol, Tolosa acollirà la propera missió econòmica organitzada per Andorra i Midi Pyrénées. L’objectiu d’aquesta trobada al sud de França és, primordialment, sensibilitzar tots els agents econòmics francesos sobre el procés d’obertura econòmica del Principat. Però l’esdeveniment respon també a la voluntat de promoure el procés d’internacionalització de les empreses andorranes.
 
La cita va ser un dels temes de la celebració del primer Consell d’Administració de l’Andorra Desenvolupament i Inversió (ADI) presidit pel secretari d’estat per a la Diversificació Econòmica, Josep Maria Missé, i completat per la secretaria d’estat de Turisme i Comerç, Neus Soriano, el director general de FEDA, Albert Moles, el president de la CEA¸ Xavier Altimir, el president de la CCIS, Marc Pantebre, el director general d’Andorra Telecom, Jordi Nadal, la directora de l’ADI, Imma Jiménez, i els experts internacionals Josep Payà, Jordi Fabregat i Jordi Marin.
 
Durant aquestes jornades es duran a terme diferents presentacions sobre Andorra, amb especial rellevància dels sectors de la salut i la innovació, amb l’objectiu de posicionar el país com a lloc per atraure inversió estrangera.
PUBLICITAT
PUBLICITAT