PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El CAP clínic del Fener es trasllada a l’edifici Augusta

La nova instal·lació compta amb tres de cures d’infermeria

Per EL PERIÒDIC

Façana de les noves instal·lacions del CAP del Fener, ahir.
Façana de les noves instal·lacions del CAP del Fener, ahir. | TONY LARA
Segons va informar ahir el Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS), els usuaris del Centre d’Atenció Primària del Fener ja disposen d’unes noves instal·lacions més àmplies que les anteriors. 
 
Doncs des divendres mateix, els qui ho necessitin podran accedir a un nou espai amb una superfície de 90 metres quadrats, situat a la Plaça de La Sardana, molt propera a l’anterior ubicació al Passeig d’Europa.
 
El Centre d’Atenció Primària,  compta amb tres sales de cures d’infermeria i una destinada al personal. Però pel que fa al personal, hi continuaran treballen el mateix equip professional tant d’infermeria com d’administració. I en respecte als horaris d’atenció al públic, aquests continuaran sent els mateixos: de les 07:30 hores del matí a les 19:30 hores de la tarda, de dilluns a divendres. I els caps de setmana i festius, es redueix una mica l’horari i es parteix en dos torns, doncs els usuaris hi podran assistir de les 09:00 hores del matí a les 12:00 hores del migdia i de les 18:00 hores de la tarda a 19:00 hores del vespre.
 
El nou local, segons confirma el SAAS, ha estat cedit pel Comú d’Andorra la Vella, i el Ministeri d’Ordenament territorial ha dut a terme tot el condicionament de les instal·lacions i el propi Servei Andorrà d’Atenció Sanitària ha equipat el centre. D’aquesta manera, s’intentarà millorar i afegir rendibilitat a la salut ciutadana. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT