PUBLICITAT

El tercer lloc es complica

Esteve està a quatre cops i per equips, hi ha empat amb Mònaco

David Esteve realitza una sortida el primer dia de competició al Korpa Golf Club islandès.
David Esteve realitza una sortida el primer dia de competició al Korpa Golf Club islandès. | FGA
La medalla es complica en el golf. Kevin Esteve va tornar a fer ahir dos per sobre del camp al Korpa Gof Course en la tercera targeta i la medalla de bronze es posa complicada de cara als darrers 18 forats, que es disputen avui, ja que està a quatre cops del provisional inquilí del tercer lloc, l’islandès Magnus.
No és, amb tot, una diferència ni molt menys insalvable. De fet fins i tot pot aspirar a la plata, que està a un cop més per ara en mans del monegasc Piaget. L’or sembla que ja està reservat per a l’altre jugador local, Einarsson, que ahir va signar un excel·lent set sota par i porta un -12, nou cops menys que el seu màxim perseguidor.
Ramon Armengol, que el primer dia va signar una targeta de 76 i el segon 77, ahir va tornar a fer un petit pas enrere i va fer un 78 per establir-se en el 13è lloc 2 més avall d’un total de 21 està David Esteve, que com dijous va fer un +11 que el deixen amb un -27 acumulat.
En noies Maria Creus queda definitivament fora de la lluita pel podi; la representant femenina tricolor és cinquena, té la quarta a 18 cops, la tercera a 21 i per darrere té quatre rivals en cinc cops de distància.
 
EL PODI PER EQUIPS, D’INFART 

Per últim, en la competició per equips la cosa està bullint. Andorra conserva encara la tercera plaça amb 446 cops –se sumen els cops dels dos millors de cada equip–, però empatada amb Mònaco, a cinc cops de la plata que posseeix Malta i amb San Marino darrere a només dos cops. Avui és l’última jornada, els darrers 18 forats, amb dues medalles a tir. Kevin ho té difícil; per equips, el bronze és a tocar.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT