PUBLICITAT

Reykjavík

Recouderc supera les semifinals d’individual i lluitarà pel primer lloc

El resident jugarà davant el luxemburguès Ugo Nastasi, jove tennista que forma part del circuit ATP

Per #GASS

D’esquerra a dreta: Gerard Blasi, Judit Cartaña i Laurent Recouderc, amb les medalles de bronze.
D’esquerra a dreta: Gerard Blasi, Judit Cartaña i Laurent Recouderc, amb les medalles de bronze. | G. B. / FAT
Laurent Recouderc segueix donant alegries a la delegació andorrana. Abans d’ahir va assegurar un nou metall per Andorra, aconseguint l’accés a les semifinals de la categoria individual, i ahir Recouderc va obtenir el passi a la final, en la qual lluitarà per una medalla d’or. 
 
Tot i això, en el partit de semifinals, el qual va disputar davant el maltès Matthew Asciak, cap de sèrie número vuit, no va ser gens fàcil. De fet, en el primer set va tenir en contra dues boles per perdre’l, les quals va saber treure molt bé. Asciak va posar contra les cordes a Recouderc guanyant per 5-2, però finalment el francès va tirar de maduresa i experiència per obtenir el primer set per 6-7. En el segon, el partit estava més trencat per la bona concentració de Recouderc, que no va afluixar, i el cansament del seu rival. Finalment va guanyar-lo per 1-6 clar. «Estic encantat pel meu dia, ha anat molt bé i ara tocarà jugar per aconseguir l’or». 
 
El seu rival en la final serà Ugo Nastasi, de Luxemburg, un jove tennista que juga en el circuit mundial de l’ATP i està entre els 500 millors del món. Tot i això, Recouderc explica les claus per aconseguir la victòria demà: «Té molt talent, però de vegades es perd en ell. Jo el que he d’intentar és que ho faci i es frustri jugant un partit dur». L’enfrontament serà igualat ja que el protagonitzen dos tennistes diferenciats clarament: un està creixent i es troba en ritme de competició mentre que l’altre comptarà amb el factor de l’experiència en el seu favor. 
 
Recouderc va recollir ahir les medalles de bronze que ha assolit en dobles amb Jean Baptiste Poux, que ja ha tornat d’Islàndia, per la qual cosa el metall aconseguit en aquesta categoria ja compta en el medaller. 
PUBLICITAT
PUBLICITAT