El conjunt tricolor va arribar a guanyar de 13 punts

Per #GASS

Salt inicial del partit d’ahir entre Luxemburg i Andorra.
Salt inicial del partit d’ahir entre Luxemburg i Andorra. | FAB
La medalla de bronze en bàsquet es va escapar en els darrers moments del partit que enfrontava ahir a la selecció andorrana a Luxemburg.Va ser un enfrontament molt igualat durant la gran part del temps. Al descans, Andorra anava per davant en el marcador (37-40) i, fins i tot, en el tercer quart es van col·locar 13 punts per damunt en el marcador (41-54) després d’encadenar un bon parcial jugant al contraatac.

Però a partir de la ratxa, l’equip dirigit per David Eudal es va enfonsar i els luxemburguesos es van créixer, remuntant abans d’acabar el tercer període i igualant el marcador (59-59). En el darrer quart, Luxemburg es va seguir creixent i Andorra va anar a remolc. En els darrers minuts, el partit es va trencar i Luxemburg va assolir el bronze, deixant Andorra sense cap medalla (93-79).

«Estic malament. Ens hem pensat que ho teníem i això no ens ha anat bé. Ells s’han crescut i nosaltres ens hem vingut avall. Hem trobat a faltar els punts del Guille», va afirmar Eudal després del partit.

Xavi Galera va destacar amb 19 punts i 10 assistències, però va tenir problemes de faltes i va ser expulsat, igual que Guille Colom, que en va acumular masses des del primer quart i no va poder disputar gaires minuts.