PUBLICITAT

Reykjavík

Laurent Recouderc no es deixa sorprendre

El tennista es penja la medalla d’or després de vèncer en la final per 7-6, 3-6 i 4-6 davant el luxemburguès Nastasi

Per #GASS

Recouderc celebra el triomf amb la bandera andorrana.
Recouderc celebra el triomf amb la bandera andorrana. | P. S.
Laurent Recouderc era un dels favorits clars a obtenir l’or en la categoria individual de tennis, i així ho va fer finalment. El tennista francès, resident a Andorra, es va imposar al representant de Luxemburg, Ugo Nastasi, en una final ajustada que va acabar amb el resultat de 7-6, 3-6 i 4-6 favorable al tennista tricolor.
 
El rival de Recouderc va començar jugant a un molt bon nivell el partit i va guanyar un tie break impecable al representant d’Andorra. Però en el segon set les coses van canviar i va ser el resident qui va trencar un servei de Nastasi, posant el 3-5, que després va matar amb el seu servei per obtenir el segon set. El luxemburguès estava descentrat en l’inici de l’últim set i Recouderc va començar trencant el seu servei, el qual va anar mantenint al llarg dels jocs fins a obtenir el triomf i la medalla d’or. 
 
Tot i això, en aquest darrer set, Recouderc va tenir algunes molèsties en els bessons, que finalment no van tenir conseqüències importants en el resultat del partit, però això va molestar el seu rival, que va haver d’esperar 30 minuts a que arribés el fisioterapeuta quan el resultat estava en contra seva. 
 
«L’or és totalment merescut. El Laurent ha fet una setmana molt completa i ha estat molt concentrat durant tots els partits», va destacar Gerard Blasi, de la Federació Andorrana de Tennis. El balanç dels Jocs d’Islàndia en aquest esport és molt positiu, tot i que té alguns aspectes que no ho són tant, com és la lesió al maluc de Jean Baptiste Poux en el primer partit d’individuals, que el va impossibilitar jugar la semifinal de dobles. «Hi ha hagut de tot. Vam començar molt bé fent els deures contra Islàndia. El que li va passar a Poux sap greu perquè no va tenir l’oportunitat de demostrar com estava de forma física. A més a més, va quedar el regust que en dobles podíem haver aconseguit alguna cosa més que el bronze», va concloure Blasi, content per la consecució de les dues medalles als Jocs.
PUBLICITAT
PUBLICITAT