PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El bronze per equips s’escapa i Kevin Esteve finalitza cinquè

Armengol acaba en la dotzena plaça, David Esteve en la 15a i Maria Creus cinquena

Per ALBERT CANES

Kevin Esteve, David Esteve, Maria Creus i Ramon Armengol.
Kevin Esteve, David Esteve, Maria Creus i Ramon Armengol. | Facebook
L’últim dia de la competició de golf en la seva estrena en una Jocs dels Petits Estatsva quedar tacada pel fort vent al Korpa Golf Course, el qual va afectar a totes les targetes dels 21 competidors en categoria masculina i de les 12 en la femenina. Gairebé tothom va empitjorar considerablement, tot i que els andorrans no van variar gaire la seva posició respecte el tercer dia. 
 
Kevin Esteve, el millor dels andorrans, va finalitzar amb una cinquena plaça, quedant-se set cops per sobre el par, després d’una darrera targeta de +5 que el va perjudicar. El golfista es va quedar a 7 cops del bronze, que es va situar sobre el par.
 
Per la seva part, Ramon Armengol i David Esteve també van sumar molts cops en la seva última targeta i van finalitzar 12è i 15è, respectivament, entre els 21 golfistes que hi havia, amb 32 i 40 cops per sobre el par en el total dels dies. 
 
La representant andorrana en golf, Maria Creus, va ser de les més solides davant el vent al Korpa Golf Course i va finalitzar la quarta jornada amb una targeta de 77 cops (cinc sobre el par). En el total dels Jocs, l’andorrana es va situar en la cinquena posició amb 323 cops, 35 sobre el par. El bronze li va quedar a 21 cops.
 
En la competició per equips, el bronze no es va poder assolir després que Mònaco s’imposés per 9 cops als andorrans i passés a ocupar la tercera posició final.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT