PUBLICITAT

Andorra La Vella

Consolidació del Centre Històric com a eix gastronòmic i alternatiu

‘De Copes’ compta amb 70 establiments i una cinquantena d’activitats

Per ESTEFANIA GRACIA

Presentació de la cinquena edició ‘De Copes al Centre Històric’.
Presentació de la cinquena edició ‘De Copes al Centre Històric’. | ANA / M.T.
El president de l’Associació de Comerciants del Centre Històric d’Andorra la Vella, Miquel Canturri, i el cònsol major, Jordi Minguillón, van presentar ahir la cinquena edició de l’esdeveniment ‘De Copes al Centre Històric d’Andorra la Vella’, que tindrà lloc dijous 11 de juny. 
 
Amb el propòsit de «consolidar el barri com a centre gastronòmic i potenciar les botigues de moda alternativa als grans establiments de franquícies que hi ha a la resta del país», des de les 19:00 hores del vespre fins a la mitjanit, els ciutadans i visitants podran acudir a «més de 70 establiments on menjar, comprar i gaudir de la nit» va comentar Minguillón. I com a novetat, les primeres cinquanta persones que facin una compra, a banda de participar en el gran sorteig, rebran una bossa exclusiva ‘ALV Shopping’.
 
Una altra de les novetats serà la ‘Fashion Photo’, que premiarà la millor fotografia de moda amb 400 euros amb vals de compra. Tot i que un dels plats forts, serà el sorteig que es farà de 60 dinars o sopars i lots de productes diversos. En total, però, la jornada comptarà amb una quinzena d’activitats. 
PUBLICITAT
PUBLICITAT