PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Policia deté tres persones per distribució i venda de marihuana

L’actuació se suma al desmantellament d’una xarxa de tràfic d’estupefaents

Per El Periòdic

Un vehicle del cos de seguretat entra a l'edifici ubicat a la carretera de l'Obac.
Un vehicle del cos de seguretat entra a l'edifici ubicat a la carretera de l'Obac. | Tony Lara
La Policia va detenir la setmana passada tres persones acusades d’un presumpte delicte contra la salut pública. Aquesta operació guarda relació amb una investigació ja judicialitzada, després que el mes de novembre de 2014 s’arrestessin dues persones. La intervenció se suma, doncs, al desmantellament d’una xarxa de distribució i venda a l’engròs i al detall de productes estupefaents. Les persones de 47, 25 i 22 anys d’edat intervingudes els passats dies 2 i 3 de juny, estan acusats, entre altres delictes, d’introduir marihuana al país i facilitar-la a menors d’edat, amb l’agreujant de fer-ho en centres escolars i zones d’esbarjo.
 
Dins de les accions desenvolupades contra el tràfic de productes estupefaents, cal destacar la detenció d’una jove de 18 anys a la frontera franco-andorrana. L’acusada va ser controlada el darrer dijous quan accedia al Principat amb 2 grams de MDMA, 0’3 grams d’èxtasis i 1 gram d’haixix.
 
D’altra banda i només dues setmanes després de les agressions que portaven un turista francès a l’hospital, on encara es troba ingressat, el cos de seguretat manté oberta una investigació per un altre cas de violència esdevingut a la via pública. Dos homes van ser detinguts la matinada de dissabte per atacar físicament un home després d’haver-li sostret 150 euros. La Policia, que es va ser requerida al lloc dels fets, no descarta procedir a la detenció de més persones.
 
Pel que fa als actes il·lícits contra la seguretat del trànsit, la primera setmana del mes de juny van ser detingudes quatre persones.
En aquesta ocasió, el cas més greu és el d’una persona de 39 anys intervinguda per la comissió d’una infracció al codi de la circulació el passat diumenge a les nou de la nit. L’home conduïa amb una taxa de 2’37 g/l.També per no respectar les normes de circulació, es va arrestar la matinada de dijous una jove de 26 anys conduint sota els efectes de la beguda, en aquest cas amb 1’21 g/l.
 
Els dos darrers casos de delicte contra la seguretat del tràfic els van cometre dues persones de 32 i 50 anys el 4 de juny. En el primer cas, l’home va ser aturat en un dels controls rutinaris i va donar positiu amb una taxa de 1’65 g/l. En el segon cas, l’home conduïa amb 1’82 g/l. A més de conduïr sota els efectes de l’alcohol, l’home es va veure implicat en un accident de circulació, causant un ferit amb la seva imprudència.
 
La darrera acció finalitzada amb detenció per part de la Policia va ser la d’un jove de 19 anys autor d’injúries i resistència greu a funcionaris de policia en l’exercici de les seves funcions. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT