PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Colom espera la trucada per ser a l’Eurobasket

El base té ofertes per canviar d’aires i també per renovar pel Bilbao

Per JOAN JOSEP BLASCO

Quino Colom es desfà de la pressió d’un rival en el matx amb l’Unicaja.
Quino Colom es desfà de la pressió d’un rival en el matx amb l’Unicaja. | ACB Photo/A. Arrizabalaga
La fantàstica temporada de Quino Colom en el seu primer any al Dominion Bilbao Basket no ha passat desapercebuda. Diferents equips s’han interessat pels seus serveis, mentre que el club biscaí fa mans i mànigues per convèncer’l per renovar-lo. Mentrestant el jugador, ja de vancances després de l’eliminació en la primera ronda dels play-off, espera la crida de la selecció espanyola per ser aquest estiu a l’Eurobasket.
 
Tot i que el seu agent és qui porta les negociacions del seu futur, el jugador no descarta res. «Estem parlant amb el Bilbao, però anirà per llarg», indica Colom, que admet que «hem tingut converses i estan interessants en que renovi». Sigui a Bilbao o en qualsevol altre conjunt, el que desitja és «estar en un equip competitiu i poder donar un pas més endavant». Perquè vol seguir evolucionant i confirmar tot el que ha aconseguit aquest curs passat, ja que aquesta «és sens dubte la meva millor temporada amb diferència des que estic a l’ACB. He jugat molts minuts amb l’equip que ha acabat quart la fase regular». Destaca que el Bilbao «s’ha mostrat fort en tot moment i he tingut la confiança de l’entrenador», Sito Alonso, que el vol seguir dirigint la pròxima campanya.
 
I tal és el rendiment que ha demostrat al llarg del curs que és un dels noms que sonen per formar part de la selecció espanyola en el pròxim Eurobasket. Colom, que ja ha estat en diversos combinats espanyols de categories inferiors, desitja que li arribi la trucada de Sergio Scariolo, acabat de ser nomenat de nou seleccionador, iniciant la seva segona etapa. «Tant de bo es pogués donar aquest cas. Per a un jugador és un somni jugar en un equip del potencial com el que té la selecció espanyola. M’agradaria anar-hi. Seria un orgull», assegura el base, conscient que «també se que és realment molt complicat ser-hi». Primer es realitzarà una preconvocatòria de quinze jugadors, i tres en seran descartats. «Ser entre els quinze ja seria un premi», admet. L’Eurobasket es disputarà en quatre països. La fase de grups a Berlín (Alemanya), Zagreb (Croàcia), Riga (Letònia) i Montpeller (França), mentre que la  fase final serà també en territori gal, a Lille.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT