PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Bernadó i Sebastián són baixa confirmada per als Jocs Europeus

Les lesions els aparten de la cita de la setmana vinent, i Maria Àmbar Miralles és dubte

Per ALBERT CANES

Toni Bernadó corrent a l’Estadi Comunal.
Toni Bernadó corrent a l’Estadi Comunal. | ÀLEX LARA
Se li acumulen els problemes a la Federació Andorrana d’Atletisme. Aquesta setmana donarà una llista definitiva dels atletes que participaran en els Jocs Europeus de Bakú, que comencen aquest divendres, i està confirmat que en el grup d’esportistes que viatjaran no hi seran Toni Bernadó ni Fanny Sebastián. 
 
Els dos atletes andorrans han patit lesions en els darrers dies que no els permetran ser a la cita europea. Per una part, Sebastián ja es va perdre els Jocs dels Petits Estats per una tendosinovitis en el peu dret després d’una competició a Madrid amb el seu club. En un principi es va pensar que podria tornar per a Bakú, a la prova dels 200m, ja que es va pronosticar dues setmanes de baixa, però finalment la seva lesió és més greu del que es pensava i Sebastián estarà entre dos i tres mesos sense poder córrer. 
 
A Sebasitán, s’hi suma la baixa de Toni Bernadó, en els 5.000 i 10.000 metres, que es va confirmar després que en un entrenament es lesionés la ròtula d’un genoll. Per altra banda, Maria Àmbar Miralles és dubte a causa d’unes molèsties que pateix després d’una caiguda. 
 
La delegació d’atletisme viatja el 19 de juny a Bakú, ja que fins el 21 no entren en acció, i aquesta setmana la FAA hauria de tenir una llista definitiva. En alguns casos s’optarà per omplir les places mentre que en altres proves potser no hi haurà participació andorrana.
PUBLICITAT
PUBLICITAT