PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Uns 100 vehicles ‘tunning’ es concentrarà a Encamp

La parròquia acull activitats i concursos amb més de 90 premis pels cotxes

Per ESTEFANIA GRACIA

Vehicle tunejat en una anterior concentració a Encamp
Vehicle tunejat en una anterior concentració a Encamp | ALEX LARA
Encamp acollirà aquest cap de setmana la concentració de vehicles tuning, organitzada pel membre del Club Tuning DR Junior, David Ros. Aquesta, serà la cinquena edició de l’esdeveniment, i segons comenta Ros, comptarà amb més d’un centenar de vehicles «de tot arreu», doncs «venen de Catalunya, Alicant, el País Basc, França i fins i tot algun d’Alemania». A més, l’organitzador assegura que la concentració «cada cop té més acollida, sobretot per l’espai a l’aire lliure», i «és que aquests esdeveniments, normalment es fan en polígons tancats, i al poder fer aquest en una zona verda, entre gespa, a la gent li agrada molt, doncs permet més joc paisatgístics, i es poden fer unes fotos impressionants».
 
Durant la jornada, hi hauran diverses activitats, com «un concurs de beure cervesa o un de tir de llança», a més d’una rifa on se sortejaran diversos productes com «llantes i pacs de sensació per anar a relaxar-se a un balneari». També es donaran estris que ofereixen els patrocinadors, «com olis o filtres». En total, doncs, s’oferiran un total de 95 premis, per a «tot tipus de cotxes, així ningú podrà dir que el seu vehicle no participa o no té un lloc en la concentració», «sense oblidar que hi haurà també un apartat exclusiu per a vehicles clàssics».
 
Tot i que el temps anuncia petites pluges pel cap de setmana, Ros assegura que l’esdeveniment no es suspendrà, i que s’intentarà «tirar endavant per a que a tots els amants del motor i del tunnig gaudeixin». L’organitzador també creu que la jornada «serveix per promocionar Encamp i tot Andorra en conjunt, doncs hi ha participants que venen a passar tot el cap de setmana, i es queden així a visitar altres indrets com Caldea o l’eix comercial». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT