PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El sí de Navarro està a caure tot i l’interès d’Estudiantes i Manresa

L’escorta estamparà la firma en els pròxims dies i tindrà un contracte de dos anys

Per El Periòdic

Navarro rep el trofeu al jugador més solvent de la temporada fa 15 dies.
Navarro rep el trofeu al jugador més solvent de la temporada fa 15 dies. | BCA
Semblava que la continuïtat de David Navarro al BC MoraBanc Andorra estava més lluny que a prop després de ser una de les sensacions de la temporada que està a punt d’acabar. Els seus 8,9 punts, 2,8 rebots i 2,6 assistències de mitjana per partit va despertar l’interès d’altres equips ACB en fer-se amb els seus serveis.
Això va provocar que Navarro refusés la primera oferta de renovació perquè no complien amb les pretensions del d’Esparreguera. Van entrar en joc altres equips de la part baixa de la taula que aquest curs han estat rivals directes del conjunt andorrà en la lluita per eludir el descens, com és el cas del Movistar Estudiantes i La Bruixa d’Or però ara que semblava que la seva renovació es convertiria en un mal de cap, Navarro ha vist amb bons ulls la segona oferta per continuar lligat al MoraBanc i el sí està a caure.
 
Segons ha pogut saber aquest rotatiu, Navarro tindrà un contracte de dos anys, com ell volia, millorarà els seus emoluments i estamparà la firma en els pròxims dies.
 
Peñarroya, que ja va manifestar que vol complir el seu contracte i continuar almenys una temporada, ja té lligades les continuïtats de dos dels grans culpables de la salvació: el líder en la faceta anotadora des que  va arribar al febrer i en l’artiller dels primers mesos que quan va arribar el macedoni, va convertir-se en el seu millor aliat.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT