PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El nou alcalde de València, amb arrels a la localitat d’Adrall

El nou militant vol reduir la taxa d’atur amb polítiques de rehabilitació

Per EL PERIÒDIC

El nou alcalde de València amb arrels d'Adrall, Joan Ribó
El nou alcalde de València amb arrels d'Adrall, Joan Ribó | EL PERIÒDIC
Segons informa la plataforma ‘Viure als Pirineus’, el passat dissabte al migdia, molta gent d’Adrall i de la Seu d’Urgell estaven pendents del que passava a València. 
 
Per la ràdio, la televisió o Internet, seguien amb atenció els esdeveniments que havien de portar Joan Ribó Canut a prendre el relleu de Rita Barberà (que va dimitir el dia abans en un acte) a l’alcaldia de la capital del País Valencià. Ribó, de Cal Borda d’Adrall, té 67 anys, i fa 50 que va anar a estudiar a València, però com comenta ‘Viure als Pirineus’ és fill d’Adrall, i té bona part de la família a l’Alt Urgell, on hi conserva moltes amistats d’infantesa i joventut.
 
El nou alcalde de València, que segons la plataforma ha rebut algunes crítiques per part de la dreta pel fet de no ser valencià de naixement, va assegurar que després de portar mig segle a la capital del Túria és «valencià per voluntat pròpia». A més, Ribó va assegurar que vol treballar «al costat dels ciutadans» i s’ha posat com una de les prioritats reduir la taxa d’atur amb foment de les polítiques de rehabilitació dels habitatges, impuls de l’agricultura de l’horta de València, polítiques turístiques i foment del comerç de proximitat front a la «competència deslleial» de la llibertat d’horaris. 
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT