PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

La Cadí Trail 2015 presenta cinc proves

La tercera edició de la cursa té com a protagonista l’entorn de la Seu i la serra

Per EL PERIÒDIC

Presentació de la tercera edició del Cadí Ultra Trail.
Presentació de la tercera edició del Cadí Ultra Trail. | RÀDIOSEU
L’Ajuntament de la Seu d’Urgell va acollir ahir la presentació de la tercera edició de la Cadí Trail, una cursa de muntanya que se celebrarà el proper dissabte 11 de juliol i que aquest any engloba cinc proves: la Cadí Ultra Trail (80 km), la Cadí Marató (44 km, amb arribada a Estana), la Cadí Trail (20 km, amb arribada a dalt del Cadí), la Cadí Popular (13 km, amb arribada a Adraén) i la Petit Cadí (infantil).  
 
L’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla, va valorar, en la presentació de l’acte, «molt positivament» el circuit, que té com a principal protagonista l’entorn de la Seu i la serra del Cadí. A més, va destacar l’organització a càrrec de la Unió Excursionista Urgellenca (UEU). 
 
Així mateix, Batalla va remarcar que la Cadí Trail «ajuda a situar la Seu i el Pirineu en una zona de muntanya molt atractiva pels esportistes que practiquen aquesta modalitat». Per últim, l’alcalde va subratllar «la projecció tant nacional com internacional, ja que la major part de corredors procedeixen de fora del territori». Com ja és tradició, totes les modalitat tindran el tret de sortida al passeig Joan Brudieu. I els participants de la Cadí Marató, la Cadí Trail i la Cadí Popular, tindran un transfer per tornar a la Seu amb autocar. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT