PUBLICITAT

Andorra La Vella

La Cremada de falles de Sant Joan recorrerà més de sis indrets

Es demana als comerciants que recullin els tendals i protegeixin els vidres

Per EL PERIÒDIC

Espectacle de la Cremada de falles de Sant Joan.
Espectacle de la Cremada de falles de Sant Joan. | TONY LARA
En motiu de la celebració de la Cremada de falles de Sant Joan, el Comú d’Andorra la Vella organitza diversos actes per amenitzar la jornada. I és que a partir de les 22:30 hores, tindrà lloc la cremada de falles pels diversos carrers: Placeta del Puial, Antic Carrer Major, plaça de la Consòrcia, plaça Sant Esteve i el Carrer de la Vall fins a la plaça Príncep Benlloch.
 
Posteriorment, els fallaires es dirigiran pel Cap del Carrer a la plaça Guillemó, on encendran la foguera. Acte seguit, al voltant de la foguera,  es farà el ball de Bruixes a càrrec de l’Esbart Dansaire d’Andorra la Vella i s’iniciarà el final de festa amb el grup de música tradicional El Pont d’Arcalís. 
 
El comú recorda també a tots els propietaris del comerços per on passaran els fallaires que cal recollir els tendals i protegir els vidres dels aparadors. De la mateixa manera, el comú recomana que es programin els rellotges perquè els llums dels aparadors s’apaguin entre les 23:00 hores i les 24:00 hores per «aconseguir un espectacle més lluït». A més de retirar les taules i cadires de les terrasses entre aquest interval per «qüestions de seguretat». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT