PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Les estacions d’esquí reobren per inaugurar la temporada estival

Ambdues instal·lacions esperen una òptima afluència de visitants

Per El Periòdic

Un biker, lal parc, l'estiu passat
Un biker, lal parc, l'estiu passat | Tony Lara
Les dues estacions d’esquí del Principat tenen ja preparades les seves instal·lacions per engegar la temporada d’estiu. El domini de les Valls del Nord té previst obrir les portes del sector Pal Arinsal el proper 20 de juny. De l’altra banda, Grandvalira començarà a rebre usuaris a partir del 27 de juny, esperant un increment en el registre de visitants d’un 10% respecte l’any anterior.
 
L’oferta serà variada: per un costat, Vallnord Pal Arinsal centra la seva proposta en l’àmbit gastronòmic, amb el restaurant Pla de la Cot, i el Bike Park de la Massana. L’estació posarà un autobús gratuït a disposició dels seus clients per tal de substituir el telecabina avariat.
 
De l’altre costat, Grandvalira obrirà per tercera vegada el Funicamp, des del que s’oferiran excursions en 4x4 fins al circuit de Pessons. A més, torna a obrir el Mon(t) Màgic Family, amb la incorporació d’una nova senda, i el tradicional Kàrting Marc Gené. En l’àmbit de la restauració proposa l’Abarset i el refugi de Pessons, que s’uneixen a l’oferta pels amants de l’esport amb les pistes del Bike Park de Soldeu i el camp de Golf, ubicat al mateix poble.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT