PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La 1a edició de la Mini Ultra Trail compta amb 180 nens

El tram total de la cursa, escollit pels infants, ha estat de 2,6 quilòmetres

Per EL PERIÒDIC

Els 180 infants participants de la Mini Ultra Trail.
Els 180 infants participants de la Mini Ultra Trail. | ANA / G.LL.T.
La primera edició de la Mini Ultra Trail, és una iniciativa que va sorgir dels mateixos nens al Consell d’Infants i que es va realitzar durant ahir al matí. On al voltant de 180 nens de l’Escola Andorrana i l’Escola Francesa d’Ordino, d’entre 8 i 12 anys, van participar en la cursa organitzada amb la col·laboració del Comú.
 
Després de fer diverses propostes i finalment votar la cursa, els mateixos alumnes van ser els encarregats d’elegir el recorregut, el logotip, i validar el pressupost, uns 1.800 euros, segons va explicar la consellera d’Educació, Cultura i Joventut, a més de representant al Consell d’Infants, Gemma Riba. 
 
Per la seva banda, les directores de les dues escoles, Meritxell Blasi i Claudine Vibarel, es van mostrat molt satisfetes amb tota l’organització i implicació dels escolars i van assegurar que «els nens tenen molt bones idees i han de ser escoltats». 
De la mateixa manera, el responsable de la cursa, Patrick Morlaes, va explicar que el recorregut tenia un total de 2,6 quilòmetres partint de la plaça Major i arribant al Prat de Call, a més d’assegurar que que «l’organització ha estat molt bona i ha funcionat tot molt bé sense cap tipus d’incident». Finalment, la cònsol menor, Consol Naudí, va convidar tothom a visitar Ordino durant els dies de l’Ultra Trail, assegurant que «ja es comença a respirar l’ambient». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT