Cardelús vol tornar al Top-10

L’andorrà disputa aquest diumenge la segona prova del calendari al Circuit de Barcelona-Catalunya

Per #GASS

| PROMORACING
Xavi Cardelús tornarà a pujar avui a la seva Kalex en un cap de setmana de competició. Serà al Circuit de Barcelona-Catalunya on el pilot andorrà, juntament amb tots els seus rivals del Moto 2 European Championship, disputaran la tercera cursa del calendari.

L’objectiu de Cardelús de cara a aquesta prova és repetir o millorar la desena plaça que va obtenir en la primera de les dues curses que es van realitzar al Circuit de Portimao el mes passat, les quals van obrir la temporada. Fa dues setmanes, l’andorrà es va poder provar al traçat català en els entrenaments oficials que van realitzar tots els pilots, i en els quals va marcar un temps de 1.50,00. Aquest temps el deixaria entre els 10 primers corredors tenint en compte els resultats de la temporada passada. Tot i això, Cardelús té clar que encara està en procés d’adaptació a la categoria: «Afrontem aquesta prova ben preparats tot i que caldrà treballar de valent des dels primers entrenaments lliures perquè la categoria està molt igualada. Jo estic sumant experiència i adaptant el meu pilotatge a la Kalex de Moto 2».

El pilot del Principat es va mostrar optimista de cara a les seves possibilitats per a la tercera carrera del calendari: «Els resultats dels entrenaments de fa un parell de setmanes van ser bons, no només pel temps que vaig aconseguir, sinó perquè vam poder fer la posada a punt de la moto de cara a aquest cap de setmana. Em vaig sentir força bé pilotant la Kalex en aquest circuit, on ho feia per primera vegada. Això vol dir que tenim un bon punt de sortida».

L’andorrà considera que aquest serà el seu gran premi «de casa» ja que es disputa al circuit que es troba més a prop del Principat. «Espero poder oferir una bona actuació i un bon resultat als amics i familiars que em vindran a veure a córrer», va comentar el pilot, més motivat que mai per a aquesta cursa.

Avui a les 9.45h i 13.50h començaran els entrenaments lliures i demà seran a la mateixa hora el primer i el segon es disputarà 50 minuts abans que els d’avui. La cursa serà diumenge a les 13.00 a 17 voltes.