PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Betinho Gomes: Renovació anunciada

Betinho Gomes signa un contracte amb el MoraBanc per una temporada més i una altra d’opcional

Per ALBERT CANES

Betinho Gomes, en el partit d’anada davant el Baloncesto Sevilla, el passat mes de desembre.
Betinho Gomes, en el partit d’anada davant el Baloncesto Sevilla, el passat mes de desembre. | ACB MEDIA
Abans que la de Vojdan Stojanovski, que la de David Navarro i fins i tot, abans que de Thomas Schreiner i de Georgios Bogris, la continuació de Betinho Gomes al MoraBanc es donava pràcticament per feta. Des del moment en què el portuguès va expressar el seu desig de continuar quan encara restaven dues jornades per acabar la temporada regular tot apuntava a que l’aler seria una de les peçes que es mantindria de cara a la temporada 2015-16. «Estic a gust aquí i la meva família també, però tot depèn del club. A veure què em diuen i si em volen em quedaré segur», va explicar el portuguès el 6 de maig. Ahir el club va fer oficial la renovació de Betinho per una temporada més i una altra opcional, signant un contracte similar al que han tingut aquest any el base austríac i el pivot grec del MoraBanc. 
 
El director tècnic de l’entitat tricolor, Francesc Solana, ja va confirmar que li havien ofert seguir i ahir es va oficialitzar una renovació que estava cantada des de feia molt temps pels anuncis de seguir plegats que han realitzat les dues parts en diverses ocasions. «Beto ha complert absolutament amb el que esperàvem d’ell la temporada passada i la seva renovació és una gran notícia per la gran quantitat de coses que aporta a l’equip», va comentar Solana. En la mateixa línia es va situar el tècnic de l’equip, Joan Peñarroya: «Estem contents perquè renovem un jugador que ha estat important aquesta temporada i li donem continuat al projecte. Beto és un jugador que ha demostrat que té el nivell per a la Lliga Endesa i pensem que la segona temporada encara ens pot ajudar més. Era una renovació que teníem moltes ganes d’aconseguir».
 
Per la seva part, Betinho Gomes, també va deixar clara la seva satisfacció per la continuació al MoraBanc: «Ja havien parlat amb mi abans d’acabar la temporada i jo sempre em vaig mostrar disponible per seguir en l’equip. Estic molt a gust i la meva família també, per tant vaig decidir quedar-me. La gent m’agrada i l’entrenador segueix confiant en mi. Per això, no hi ha cap altre lloc millor per ser-hi». El portuguès va ser un dels pocs jugadors de la plantilla que va disputar tots els partits de la temporada i en aquests va fer una mitjana de 25 minuts en pista amb uns números de 8,6 punts per partit i 4,6 rebots. «No esperava tenir el protagonisme que vaig tenir, però va ser gràcies a la gent i a un entrenador que va confiar en mi que l’he tingut. Jo vaig aprofitar les oportunitats que vaig tenir i espero fer-ho millor aquest any», va exposar el jugador tricolor, que té clar quin és l’objectiu de cara al curs que ve: «Hem de fer el que vam fer a la segona volta. Vam ser un dels millors equips de la Lliga i jo crec que ho aconseguirem». Amb aquesta renovació, Betinho es converteix en la sisena peça confirmada del MoraBanc de la següent temporada. 
 
Aixàs no veu problemes

El president de club, Gorka Aixàs, va parlar sobre les amenaces del president del Fuenlabrada de portar l’ACB a la justícia per acceptar l’Ourense «fora de termini» d’inscripció: «Tothom es resisteix al descens per totes les vies. Pel que jo sé, hi ha poc recorregut en el tema. L’Ourense va presentar tota la documentació i pel que a mi em diuen no crec que hi hagi res. Tot sembla que està bé».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT