PUBLICITAT

Andorra la Vella

Més equips i més noms que mai a la Senior Cup

El torneig el conformaran 24 equips provinents de cinc països diferents

Per ALBERT CANES

Francesc Xavier Sànchez Jara i Talín Puyalto, ahir a la roda de premsa de presentació de la Senior Cup.
Francesc Xavier Sànchez Jara i Talín Puyalto, ahir a la roda de premsa de presentació de la Senior Cup. | #GASS
El sisè Torneig Internacional de futbol de veterans, la Senior Cup, continuarà en la seva línia ascendent de creixement en quant a qualitat i quantitat d’equips que es desplacen un cap de setmana al Principat i gaudeixen del futbol i del país. A partir del dissabte, Andorra acollirà 24 equips diferents, que es dividiran en vuit grups de tres conjunts cadascun i el primer classificat de cada grup es passaran als quarts de final del torneig. 
 
Entre tots els equips que participaran en aquesta edició de la Senior Cup hi hauran representants de cinc països: Itàlia, Tuníssia, Portugal, Espanya i Andorra, sent la novetat el primer de tots. En total s’han calculat unes 1.300 pernoctacions al país durant el cap de setmana a causa del torneig, que està pensat per «gaudir uns dies d’Andorra», tal i com va indicar Talín Puyalto, organitzador de l’esdeveniment, que es va mostrar satisfet perquè el torneig «s’està consolidant cada vegada més». Els partits es disputaran al camp del Sant Ermengol, al Prat del Roure i, com a novetat hi haurà l’Estadi Nacional, que serà el lloc on es diputaran més enfrontaments, amb la final inclosa, la qual es realitzarà diumenge. «Per l’any vinent esperem que puguem tenir més instal·lacions per poder acollir més equips. Aquest any anem al límit de conjunts que poden venir», va indicar Puyalto. 
 
Alguns dels noms més reconeguts que assistiran a la cita d’aquest cap de setmana són Santi Ezquerro, Eusebio Sacristán, Felip Ortiz, Robert Fernández, Jofre Mateu, Óscar Arpón, José Manuel Yanguas i Mario Givanell, entre altres. Tots ells conformaran un dels equips amb més noms, en el qual també hi és Francesc Xavier Sánchez Jara, que ahir va assistir a la presentació del torneig. «El que volem fer sobretot és divertir-nos i passar-ho bé», va explicar l’ex jugador del Barça, Osasuna i Betis, entre altres, que ja és un dels habituals en la Senior Cup, juntament amb alguns dels jugadors de renom. 
 
Una altra de les novetats que presenta aquesta edició és la inclusió d’una sessió de zumba per als familiars i acompanyants dels jugadors, que es farà a l’Estadi Nacional i que ja compta amb una cinquantena d’inscrits. A més a més, també es durà a terme una festa a la nit en un local del centre en el qual hi hauran exposades fotos realitzades durant la jornada.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT