PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

UE Sant Julià: Un equip per lluitar pels títols

Bruninho i Rafa Brito lideren un campió de Copa amb una plantilla dissenyada per aspirar a tot el pròxim curs

Per IVAN MOURE

La plantilla del Sant Julià, el passat dimarts en un entrenament a Aixovall.
La plantilla del Sant Julià, el passat dimarts en un entrenament a Aixovall. | Emilio Prenas
La UE Sant Julià ha guanyat tres dels quatre últims títols en joc, com són la Copa Constitució 2014, la Supercopa 2015 i de nou la Copa 2015. Amb tot, es va veure clarament en la final del torneig del KO les veritables carències del conjunt que  dirigeix Raúl Cañete en les dues darreres temporades, és a dir, la banqueta. Fa dos anys el tècnic va comptar amb dos recanvis, un d’ells el porter Rivas que va acabar jugant gairebé tota la segona part. Aquest any també ha patit el mateix problema i prova d’això és que en el darrer partit contra l’FC Santa Coloma només va haver-hi un canvi per als lauredians –Rodrigo– tot i que el títol es va decidir en la tanda de penals.
 
El Sant Julià venia d’estar dos anys fora d’Europa però amb Cañete el panorama ha canviat i l’economia del club, també. «Necessitàvem tenir profunditat de banqueta i classificar-nos per l’Europa League ens permet resoldre aquest problema. Ara ja podem aspirar a tot», va indicar el tècnic en referència a la pròxima lliga. A Europa, però, té els peus a terra: «Fixar-se un objectiu quan de 104 equips estem entre els 10 pitjors per coeficient és complicat».
 
Amb tot hi ha fitxatges de qualitat com els de Peppe (FC Andorra), Carles Gomes (FC Ordino) o sobretot dues de les estrelles del Lusitans: Bruninho i Rafa Brito. També s’ha fitxat n estranger amb molt bona pinta: el golejador uruguaià Nacho Quirino, procedent del Tenisca canari (Tercera Divisió). Més dinamita per a un gran que torna a ser-ho.
PUBLICITAT
PUBLICITAT