PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Purito Andorra arriba als 400 inscrits a falta d’un mes i mig

El ciclista del Katusha està centrant ja els seus entrenaments en el Tour

Per EL PERIÒDIC

Purito Rodríguez entrenant al Port d’Envalira, ahir.
Purito Rodríguez entrenant al Port d’Envalira, ahir. | TWITTER
En només tres dies, la Purito Andorra 2015 - GP Andbank va augmentar en 30 els participants després del fort ressò que va tenir la multitudinària presentació que es va realitzar el passat dimarts. La prova ja supera els 400 inscrits i encara hi ha places disponibles per a 100 persones més, les quals l’organització espera superar tot i haver posat el límit en els 500 ciclistes. «Intentarem donar cabuda a tothom que puguem», va comentar Purito Rodríguez, gran protagonista de la marxa cicloturista impulsada per ell mateix i l’Sprint Club d’Andorra, fent referència a l’expectativa de superar el límit de places. 
 
Un dels millors ciclistes de la història, Miguel Indurain és una de les raons per les quals s’ha donat el fort augment d’inscrits en qüestió de tres dies ja que va ser dimarts quan Purito va anunciar la participació del mite del ciclisme espanyol a la marxa. Indurain ja va intentar dur a terme fa unes setmanes al Principat el recorregut, però no va poder acabar-lo donada la seva duresa, i també perquè el traçat no es pot completar per les obres al Coll de Beixalís. 
 
Per la seva part, Purito Rodríguez està posat plenament en el Tour de França, la propera cita marcada en el calendari, la qual disputarà del 4 al 26 de juliol. Prova d’això és les imatges que va penjar Purito a les xarxes socials ahir en què se’l veu al punt més alt del Port d’Envalira, que ha vist passar etapes de la competició francesa, com de la Vuelta a Espanya i la Volta a Catalunya.
PUBLICITAT
PUBLICITAT