PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Un turista israelià es precipita mentre escala el Comapedrosa

Un motorista, ingressat amb un traumatisme craneoncefàlic

Per MARISA DA COSTA

Imatge del cim del Comapedrosa, lloc on ahir va tenir lloc la precipitació en què moria un excursionista.
Imatge del cim del Comapedrosa, lloc on ahir va tenir lloc la precipitació en què moria un excursionista. | EL PERIÒDIC
Un excursionista israelià va perdre ahir la vida mentre escalava el cim del Comapedrosa. L’home, de 53 anys, es va precipitar en una zona propera a l’Estany Negre desviada de la senda habitual. D’altra banda, a la tarda d’ahir un jove de 28 anys va haver de ser ingressat a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell amb un traumatisme craneoncefàlic causat per un accident al Port d’Envalira.
 
Un mort al comapedrosa/ Van ser els crits de la persona qui acompanyava l’home que es va precipitar els que alertaren la guàrdia del refugi del Comapedrosa, que al seu torn avisava els Bombers dels fets. Segons va informar el director adjunt del cos, Jordi Farré, els excursionistes, ambdós visitants esporàdics, es trobaven escalant fora de la ruta marcada. Un d’ells va precipitar-se tot perdent la vida a l’acte. L’altre, va ser traslladat a l’Hospital on, en tancar-se el rotatiu, es trobava en observació de manera preventiva, ja que va resultar il·lès. Van ser els crits d’aquest darrer turista els que alertaren la guàrdia del refugi. L’home es trobava en un punt de difícil accés, cosa que va impedir-li la cerca d’auxili. 
 
En ser advertits dels fets, els Bombers van traslladar-se al lloc dels fets juntament amb el grup de muntanya del cos de la Policia per tal de procedir al rescat i realitzar les perquisicions pertinents amb la finalitat d’establir les circumstàncies de l’accident.
 
Motorista accidentat/ La Policia va ser alertada ahir a les cinc de la tarda d’un altre accident, en aquest cas al Port d’Encalira, a Encamp. Un motorista va haver de ser traslladat a l’Hospital a causa d’un traumatisme craneoncefàlic. Ahir encara es trobava en observació. Va ser l’únic implicat a l’accident.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT