PUBLICITAT

PUIGCERDÀ

La Marxa de les 3 Nacions omple La Cerdanya amb 900 ciclistes

Els participants van recórrer diferents municipis de la Cerdanya, Andorra i França

Per EL PERIÒDIC

Un grup de participants de la competició esportiva
Un grup de participants de la competició esportiva | El Periòdic
Destacable la participació d’aquest any,amb rècord d’inscripció, 900 participants, que juntament amb els acompanyants va consolidar un gran cap de setmana esportiu, ple de visitants a Puigcerdà per gaudir  d’aquesta festa del ciclisme, la Marxa de les 3 nacions. 
Els ciclistes  van recórrer 140 quilòmetres, entre 4 i 7 hores per un circuit  dels més atractius i especials del Pirineu:  la Cerdanya, Andorra, el port d’Envalira (2400 m), el Pas de la Casa i l’últim escull  per França amb el coll de Puymorens, per arribar novament a la capital de la comarca ceretana. 

La sortida  va tenir lloc a les vuit del matí d’ahir, amb els petards tradicionals, la xocolatada prèvia i la tallada de cinta de sortida per part de l’alcalde de Puigcerdà, Albert Piñeira, acompanyat dels regidors del consistori i els membres del Club Poliesportiu Puigcerdà.
L’arribada  de la marxa estava situada en el complex esportiu del Club Poliesportiu Puigcerdà, ple de nombrosos afeccionats i familiars que esperaven l’arribada dels participants.

Com  és habitual , el Club Ciclista Poliesportiu Puigcerdà organitzador de la marxa,  va aconseguir un ampli recolzament social i esportiu amb la implicació de molts voluntaris, entitats i patrocinadors. També va ser important  la col·laboració  del  Servei Català de Trànsit, de les federacions Catalana i Andorrana de Ciclisme, el suport institucional de l’Ajuntament de Puigcerdà , Ajuntaments de la Cerdanya i Comuns  com també el suport de les institucions  del Govern Català, d’Andorra i de França, per la seva contribució en el bon desenvolupament de la Marxa Cicloturista ‘Ruta Pirinenca de les 3 Nacions’.
L’esdeveniment, amb la seva 36ª edició, és una de les proves cicloturistes més antigues de l’estat Espanyol i forma part obligar del calendari dels aficionats i, justament es fa coincidir habitualment amb l’entrada de la nova estació d’estiu. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT