La prova compta amb un total de 185 participants

Per #GASS

El podi de la categoria femenina, amb Orgué, Sánchez i Fargues.
El podi de la categoria femenina, amb Orgué, Sánchez i Fargues. | M. T. / ANA
La segona edició del Casamanya Extrem Vertical Race Trofeu Crèdit Andorrà, que es va disputar dissabte al matí amb un total de 185 participants, va finalitzar amb la coronació de Ferran Teixidó i Laura Orgué com a vencedors en la categoria absoluta masculina i femenina, respectivament. Els podis el van completar Nil Cardona i Agustí Roc en els homes, amb Xavi Teixidó en la quarta plaça, mentre que Gabriela Sánchez i Maria Fargues van ser segona i tercera en dones.

El germà gran dels Teixidó va obtenir el triomf marcant un nou rècord en la pujada al pic de Casamnaya, amb un temps de 57.36,96 minuts, tot i que Cardona va ser molt a prop, arribant només 12 segons després que el primer. El guanyador de l’edició de l’any passat, Agustí Roc es va quedar a 39,62 segons de Teixidó.
Més marge de distància va aconseguir Orgué, que va completar la prova en 1.06.53,86 hores. Per veure la següent corredora en arribar a la línia de meta els espectadors van haver d’esperar vuit minuts i escaig, quan Sánchez va arribar per col·locar-se segona. Fargues va completar el podi acabant a 8.58,72 minuts d’Orgué.

En aquesta segona edició, la novetat era que la Casamanya Extrem era una prova puntuable per a les Skyrunner Series, el circuit internacional amb esportistes d’Andorra, Espanya, Portugal i França.