PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

La revetlla de Sant Joan compta amb el concert dels Froy Lands

S’iniciarà amb una botifarrada i la passejada en moto de la flama

Per EL PERIÒDIC

Cartell promocional de la revetlla de Sant Joan
Cartell promocional de la revetlla de Sant Joan | RÀDIOSEU
La Seu d’Urgell té preparada una àmplia programació festiva per celebrar la revetlla de Sant Joan, segons informa el propi Ajuntament. Els actes s’iniciaran a dos quarts de deu de la nit amb una botifarrada amb acompanyament musical, que tindrà lloc a l’aparcament del Doctor Peiró. El tiquet per aquest sopar, organitzat per l’Ateneu Alt Urgell, es pot adquirir a l’Espai Ermengol a un preu de 10 euros.
 
La Nit de Sant Joan seguirà amb una passejada en moto amb la Flama del Canigó que s’iniciarà a les onze de la nit des de la plaça de les Monges, amb el grup de ‘moteros’ Ben Xops. A un quart de dotze de la nit, tindrà lloc l’encesa de la foguera, que es trobarà ubicada a l’aparcament del Doctor Peiró. L’animació anirà a càrrec dels Diables de l’Alt Urgell, mentre que el grup Ben Xops durà a terme un carrussel de motos. A peu de foguera es repartirà coca i moscatell per a tots els assistents, a càrrec de la Comissió de Festes. A dos quarts d’una de la matinada, la nit de revetlla culminarà amb un concert dels Froy Lands. El concert l’organitza la Coordinadora de Casetes.
 
Festa de les Bruixes a Castellciutat / Per la seva banda, el poble de Castellciutat, proposa un seguit d’actes festius per celebrar la festivitat de Sant Joan. Doncs durant el vespre d’avui, arribarà la flama del Canigó. A les onze de la nit, s’iniciarà la celebració del segon Consell General de Bruixes i Bruixots, que començarà amb una trobada a la plaça de l’Arbre. Seguidament, es donarà pas a la iniciació de les noves bruixes i els nous bruixots i es continuarà amb un ball i l’encesa de la foguera. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT