PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Càritas rep els 6.000 euros per la cursa illa Carlemany

La recaptació surt de la venda de les samarretes solidàries

Per EL PERIÒDIC

Visa explica el funcionament del servei del banc d’aliments, ahir.
Visa explica el funcionament del servei del banc d’aliments, ahir. | ANA / M.C
La ministra de Cultura i Esports, Olga Gelabert; el secretari d’Estat d’esports, Jordi Beal, i el responsable de màrqueting d’illa Carlemany, Andreu Invernón, van lliurar ahir un xec de 6.000 euros a Càritas Andorrana. L’import correspon a la recaptació de la venda de samarretes solidàries de la 6a cursa illa Carlema0ny i el donatiu servirà per abastir el Banc d’Aliments durant els propers mesos. «Abans tancàvem a l’estiu, ara ja no tanquem», va admetre el responsable del servei, Pep Visa.
 
El Banc d’Aliments de Càritas Andorrana va rebre un nou suport per atendre les famílies més necessitades. Encara que el nombre d’usuaris és molt variable, els responsables de Càritas intenten abastir el servei amb les campanyes de recollida d’aliments durant tot l’any i quan no n’hi ha prou o cal complementar els productes, acudeixen a les donacions econòmiques com la de la venda de samarretes solidàries de la cursa illa Carlemany d’enguany, que arriba als 6.000 euros. 
 
El president de Càritas, Agustí Font, va agrair la col·laboració d’illa Carlemany i del Ministeri d’Esports i va explicar que les assistentes socials que col·laboren fan un seguiment de les famílies i una proposta d’alimentació i un dia a la setmana els usuaris acudeixen al Banc d’Aliments per poder accedir als productes que considerin.  
 
«Hem arribat a la conclusió que tant és que hi hagi dues persones com 50. Nosaltres estem aquí», va manifestar Visa. Amb els 6.000 euros poden doner per dos mesos. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT