PUBLICITAT

Sant Julià de Lòria

Nou pilots andorrans seran al Campionat del Món de trial

Sant Julià acollirà una setmana després del Mundial el Campionat d’Espanya

Per ALBERT CANES

Imatge de la presentació del Campionat del Món de trial, ahir.
Imatge de la presentació del Campionat del Món de trial, ahir. | TONY LARA
Un any més arriba a Sant Julià de Lòria el Campionat del Món de trial, que reunirà els millors especialistes d’aquesta disciplina a les muntanyes de la parròquia. La novetat que ha incorporat aquest any la Federació Motociclista d’Andorra és l’organització del Campionat d’Espanya tant sols una setmana després. Això significa que durant 10 dies Sant Julià comptarà amb la presència de corredors i visitants que emplenaran el país en motiu dels dos esdeveniments esportius. Per assegurar-ho, la Federació Espanyola de Motociclisme realitzarà uns cursets de tecnificació de trial tancats, que tindran lloc a Naturlàndia i que aniran a càrrec de corredors professionals, com el resident a Andorra, Toni Bou, que serà el principal favorit en les dues proves que tindran lloc al Principat. Els seus rivals a batre seran Adam Raga i Albert Cabestany, entre molts altres. 
 
Tant el Campionat del Món com l’Espanyol comptaran amb la presència de nou andorrans convidats: Miquel Font, Sergi Palau, Albert Palau, Joaquim Arimany, Pere Torres, Josep Macià, Yago Parellada, Sandra Bonet i Alba Villegas. Tots ells seran entre els 89 participants del Campionat del Món i entre els gairebé 200 del d’Espanya, comptant les categories de juvenil, femení, veterà, cadet, TR1, TR2, TR3 i TR4 . 
 
Una altra de les novetats que incorporarà l’edició d’aquest any serà la iniciativa pel medi ambient que durà a terme la FMA sota el nom KissAndorra. Entre les accions que es presentaran serà la d’un concurs fotogràfic d’accions sostenibles en el qual els premis seran unes entrades de MotoGP, unes altres per a Caldea Inúu i unes per al Cirque du Soleil.
PUBLICITAT
PUBLICITAT