PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Laporta passarà per Andorra per fer campanya per a les eleccions

L’ex president del Barça obre dos punts de recollida de signatures per a la candidatura

Per EL PERIÒDIC

Joan Laporta amb Eric Abidal, que formarà part de la seva candidatura.
Joan Laporta amb Eric Abidal, que formarà part de la seva candidatura. | FERRAN SENDRA
Les eleccions a la presidència de l’FC Barcelona passaran per Andorra, lloc en el qual hi ha un elevat nombre de socis del club blaugrana. Un dels precandidats i ex president del club, Joan Laporta, va anunciar ahir l’obertura de dos punts de recollida de signatures al Principat, les quals necessita per poder formalitzar la seva candidatura a la presidència del Barça. 
 
Un dels punts on els socis es poden apropar és el restaurant Don Denis, a Escaldes-Engordany, i l’altre està situat a les oficines de ST!, a l’Antic Carrer Major d’Andorra la Vella. Els socis tenen fins el 3 de juliol per realitzar la seva signatura, en la qual hauran d’acreditar-se amb el carnet de soci del Barça i una fotocòpia del passaport o DNI, per als residents espanyols. 
 
A part dels punts de recollida, Laporta també assistirà al Principat per fer campanya una vegada es confirmi la seva candidatura a les eleccions. Serà durant els propers dies quan el precandidat anunciï una data i un lloc exacte per presentar la seva candidatura a les penyes, socis i aficionats d’Andorra. 
 
Laporta no serà l’únic candidat que passi pel Principat. Un altre precandidat, i que va ser dels primers en comunicar la seva intenció de presentar-se a la presidència de l’FC Barcelona, Agustí Benedito, també es desplaçarà al país per tal de captar vots al Principat. Abans, però, els dos precandidats, com tota la resta, necessiten 2.534 signatures per poder formalitzar la seva candidatura a la presidència del club.
PUBLICITAT
PUBLICITAT