PUBLICITAT

Bakú

Bakú: Victòria sòlida de la tricolor en l’estrena davant Suïssa

La selecció disputa avui els dos altres partits de la lligueta davant Azerbaidjan i República Txeca

Per EL PERIÒDIC

Els integrants de la selecció andorrana a la pista de 3x3 a Bakú.
Els integrants de la selecció andorrana a la pista de 3x3 a Bakú. | FAB
Gran estrena de la selecció de bàsquet 3x3, formada per Cinto Gabriel, Rafa Casals, Oriol Fernàndez i Jordi Fernàndez, als Jocs Europeus de Bakú. Els tricolors es van imposar al conjunt de Suïssa per 16-10, amb una bon actuació en conjunt. Casals va ser el màxim anotador amb set punts. Jordi Fernàndez en va realitzar quatre, Gabriel tres i Oriol Fernàndez els dos restants. 
 
Els andorrans van destacar pel bon encert des de la línia exterior amb cinc llançaments ficats de deu intentats. Tot el contrari que la selecció de Suïssa que va fer un pèssim 1 de13 de la línia exterior. A més a més, els suïssos van fallar els tres tirs lliures que van llançar, signant un registre total d’encert del 32%. En el segon partit que van fer els suïssos també van caure de manera clara davant els amfitrions, Azerbaidjan, per 16-9 amb una gran actuació d’Obrain Moses i Orhan Haciyeva. La selecció local també es va imposar a la República Txeca per 17-14, que li va servir per ocupar situar-se en el primer lloc i assegurar-se el pas a la següent ronda. 
 
Andorra s’enfronta avui a aquests dos conjunts, amb el duel davant República Txeca a les 13.45h i contra Azerbaidjan a les 16.55h. En cas de guanyar davant els txecs, Andorra s’asseguraria el pas a la següent fase dels Jocs Europeus i es jugaria la primera posició del grup D davant els amfitrions. Tot i això, aquests dos equips són els rivals més durs que tindrà Andorra, per la qual cosa el conjunt dirigit per Jordi Olcina haurà de lluitar molt per vèncer els partits. 
 
Bogris també guanya

El jugador del BC MoraBanc, Georgios Bogris també es troba a Bakú participant en els Jocs Europeus amb la selecció de Grècia. El conjunt del pivot va jugar ahir dos partits i es va endur dues victòries. Va ser davant Estònia, per 16-19, i Itàlia, per 11-9, duel que es va resoldre en la pròrroga. Bogris va realitzar dos punts davant els estonians, amb un 1 de 6 en llançaments interiors i un tir lliure encertat. Tampoc el va acompanyar la punteria en el partit contra Itàlia: 1 de 7 en tirs interiors i 2 de 4 en llançaments des de la línia de personal. Tot i la falta d’encert,la seva selecció es va col·locar primera de grup i va assegurar el seu pas a la següent ronda.
PUBLICITAT
PUBLICITAT