PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El comú recula i mantindrà la sala d’artística d’Encamp

Rogel explica que la proposta per remodelar l’espai s’atura perquè no s’ha trobat una alternativa

Per ALBERT CANES

L’acte reivindicatiu de la gimnastrada el passat diumenge, amb el desplegament d’una pancarta.
L’acte reivindicatiu de la gimnastrada el passat diumenge, amb el desplegament d’una pancarta. | TONY LARA
Les mobilitzacions i les reivindicacions fetes per part del món de la gimnàstica  en els últims dies han donat els seus fruits. El conseller de Joventut i Esports d’Encamp, Jordi Rogel, va anunciar ahir que la proposta de reestructurar la sala de gimnàstica artística del Complex Esportiu en una sala de musculació no tirarà endavant. El conseller va assegurar que de cara al setembre seguirà havent gimnàstica a la parròquia ja que no s’ha pogut trobar una alternativa per a la pràctica d’aquest esport. Tot i això, Rogel va explicar que la remodelació de la sala estarà en mans del proper equip comunal, que sortirà arran de les eleccions del desembre. 
 
Les gairebé 2.000 signatures que van ser recollides per part del club de gimnàstica d’Encamp en contra de la proposta de l’administració comunal, el gran acte reivindicatiu que es va dur a terme a la Gimnastrada el passat diumenge i el ressò que va tenir als mitjans de comunicació han estat les claus per fer canviar d’opinió al comú. «Continuarem estudiant alternatives perquè volem que tothom tingui unes prestacions similars», va explicar el conseller d’Esports d’Encamp, que va assegurar que té la infraestructura adequada per poder-ho fer. 
 
Per la seva part, la presidenta de la Federació Andorrana de Gimnàstica, Eva Rodríguez, va celebrar la notícia: «La veritat és que ha estat genial. La rectificació que han fet diu molt en el seu favor». La presidenta de l’ens va explicar que es va fer una reunió ahir a primera hora amb el conseller en què van exposar les seves preocupacions i al final d’aquesta se’ls va comunicar que la sala es mantindria. «Suposo que no esperaven que tindria aquesta reacció», va afegir Rodríguez.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT