PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Lusitans vol jugar la tornada contra el West Ham a l'Estadi Nacional

El Comunal no pot donar cabuda als 2.00o hooligans que s'esperen

Per Iván Moure

Una acció de l'amistós de la setmana passada contra el Don Denis Santa Coloma a l'Estadi Comunal.
Una acció de l'amistós de la setmana passada contra el Don Denis Santa Coloma a l'Estadi Comunal. | Emilio Prenas
L’FC Lusitans té la grossa en la primera ronda prèvia de la UEFA Europa League en tocar-li el West Ham United de la Premier en el sorteig realitzat dilluns a Nió. Això vol dir també que en el partit de tornada a Andorra caldrà un canvi de reubicació si es volen fer caber els prop de 2.000 aficionats que, segons el propi club anglès, tenen previst venir.
 
L’Estadi Comunal, que es presentava com l’escenari de competició –l’habitual en les participacions europees–, no dóna per arribar a aquesta xifra i per aquest motiu el Lusitans vol sol·licitar al Govern jugar a l’Estadi Nacional per a un partit que en principi es disputarà a les 2030 hores. L’anada, per tant, serà al Boleyn Ground (també conegut com Upton Park) el 2 de juliol a les 19.45.
 
De la seva banda, el Sant Julià, que té el Rander’s danès com a rival també en l’Europa League, jugarà l’anada al Comunal a les 18.00 hores i la tornada, el 9 a l’Estadi AutoC Park en horari per determinar. En Champions League, el Don Denis Santa Coloma jugarà l’anada a Gibraltar contra el Lincoln el dia 30 de juny a les 20.00 hores i la tornada, el 7 de juliol a les 20.30 al Comunal.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT