PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La firma espanyola Key Capital sondeja bancs i fons interessats

El Tribunal de Corts tomba el recurs de Miquel per sortir de la presó

Per EL PERIÒDIC

Joan Pau Miquel, en una imatge d’arxiu.
Joan Pau Miquel, en una imatge d’arxiu. | TONY LARA
Key Capital Partners sondeja possibles compradors de Banca Privada d’Andorra. La firma espanyola, segons informava ahir el rotatiu econòmic Expansión, treballa per trobar possibles bancs i fons interessats en el banc bo que haurà de sorgir quan es tanqui l’estructura actual de BPA. Així mateix, ahir es va conèixer que Joan Pau Miquel, exconseller delegat de l’entitat, que és a la presó des de fa cent dies, hi romandrà després que el Tribunal de Corts hagi desestimat el recurs de la seva defensa per sortir en llibertat.
 
Key Capital estudia el mercat financer i busca comprador per a BPA. La firma espanyola, creada al 2010, està especialitzada, segons Expansión, en serveis d’inversió a institucionals. Consta de tres àrees de negoci, intermediació de derivats, assessorament en mercats de capitals i ‘corporate finace’. 
Per la seva part, Joan Pau Miquel continuarà en presó preventiva sense fiança a la Comella perquè, segons la batlle Canòlich Mingorance, està acusat de blanqueig de diners procedents del crim organitzat.  El Tribunal de Corts esgrimeix el perill de fuga i destrucció de proves.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT