PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Vuit casos d’intoxicació etílica en menors d’edat

Tots els afectats van ser atesos durant la revetlla a Encamp

Per ESTEFANIA GRACIA

Concert dels Punkers Love 80’s, la Massana.
Concert dels Punkers Love 80’s, la Massana. | EDUARD COMELLAS
Després d’una de les nits més festejades de l’any, a l’endemà sempre hi ha represàlies o conseqüències de la celebració. Però segons van informar els departaments de Polícia, Bombers i l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell, durant la passada nit de dimarts, en les festes de la revetlla de Sant Joan de les diverses parròquies, no hi van haver «incidents fora dels de cada any». Segons la Policia, però, la parròquia que va rebre més intervencions va ser Encamp, doncs es van haver d’atendre uns vuit casos d’intoxicació etílica, tots ells a menors. I és que en aquestes situacions, «es procedeix a avisar als pares i es trasllada al menor a l’hospital» va afirmar la Policia. Tot i això, no hi van haver detencions ni accidents de circulació durant la nit. 
Per la seva banda, els Bombers van afirmar que en total, van sortir unes 13 ambulàncies, la majoria per atendre les intoxicacions. 
 
I pel que fa a altres accidents, l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell, va haver d’atendre un adult que va patir cremades lleus a la cara per l’explosió d’un petard. Tots els atesos, però, ja estan a casa. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT