PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Restaurant Tic Tapa serà el patrocinador del campió de Copa

El Sant Julià presenta quatre dels cinc fitxatges i promet «competir» a l’Europa League

Per Iván Moure

Carnicé (al centre) amb els nouvinguts Rafa, Quirno, Gomes i Bruninho, ahir al Restaurant Tic Tapa, el nou patrocinador.
Carnicé (al centre) amb els nouvinguts Rafa, Quirno, Gomes i Bruninho, ahir al Restaurant Tic Tapa, el nou patrocinador. | EL PERIÒDIC
Si fa un parell de setmanes l’FC Santa Coloma presentava Don Denis posant punt i final a dos anys d’absència d’espònsors a la Lliga Nacional, ahir va ser el campió de la Copa Constitució qui va anunciar que  a partir d’ara i fins el 30 de maig de l’any vinent passa a dir-se UE Sant Julià Restaurant Tic Tapa. Una gran notícia, sens dubte, que tornin els ingressos per patrocinis principals al futbol andorrà.
 
Aquesta és una gran prova de que l’economia reflota a poc a poc a l’entitat que presideix Albert Carnicer. L’altra és el «nou projecte», que va batejar el president. La gran carència del conjunt que entrena Raúl Cañete ha estat la banqueta. Els lauredians han pagat car dos anys seguits sense anar a Europa –2012 i 2013– però amb els dos títols seguits en el torneig andorrà del KO  s’ha refet i aquest estiu, per fi, podrà confeccionar un equip amb fons d’armari. Amb cara i ulls. Per donar batalla a l’Europa League i per convertir-se en un clar aspirant al títol a Primera la pròxima campanya. La qualitat dels reforços així ho insinua: Bruninho i Rafa Brito procedents del Lusitans, l’ex de l’Ordino Carlos Gomes, un golejador de molt bona pinta, Quirino, procedent del Tenisca canari de la Tercera Divisió espanyola i l’internacional tricolor i ex de l’FC Andorra Edu Peppe, absent ahir en la presentació.
 
D’entrada, les incorporacions tenen el cap posat en l’Europa League, on reben el Rander’s danès el pròxim 2 de juliol en el partit d’anada. Tots ells són conscients de l’enorme diferència amb el rival, que té un camp per a 10.000 espectadors i juga a una lliga professional, però tot i reconèixer l’evidència, mostren ambició: «Jo el veig tan fort com el West Ham, però sóc ambiciós i sé que és molt difícil, però tot es possible». Un discurs beneït per Rafa Brito que van reforçar Quirino i Gomes afegint: «Són més forts però això és futbol».
 
Un hàndicap afegit a aquesta eliminatòria és que a més de ser més forts, ràpids i tècnics, el Rander’s comença la lliga a mitjans de juliol i arribarà molt millor físicament, per això el tècnic, Raúl Cañete, va deixar promeses a banda: «Prometem molta feina i competir sempre». Així és el nou Sant Julià, el que vol recuperar el tro de la Lliga Nacional.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT