PUBLICITAT

Gibraltar

Repte aconseguit de la manera més èpica

Els tres membres restants de l’Estret Solidari Andorrà neden de Gibraltar al Marroc amb una forta corrent

Per El Periòdic

Gemma Riu, Pau Tàpia i Jordi Cerro celebren l’arribada al Marroc ahir en la travessa a l'Estret de Gibraltar.
Gemma Riu, Pau Tàpia i Jordi Cerro celebren l’arribada al Marroc ahir en la travessa a l'Estret de Gibraltar. | FACEBOOK
La meteorologia va respectar finalment el segon grup de l’Estret Solidari Andorrà, format per Gemma Riu, Pau Tàpia i Jordi Cerro, i van poder aconseguir el repte marcat de creuar l’Estret de Gibraltar i que tenia com a objectiu recaptar diners per destinar-los a la protecció de taurons del mar Mediterrani a través de la fundació Bomosa. 
 
Tot i això, el segon grup ho va tenir més complicat ja que les corrents van ser molt més elevades i va deixar els nedadors uns 30 minuts  sense pràcticament avançar mentre esperaven una corrent més tranquil·la. Riu, Cerro i Tàpia no van poder tampoc arribar a Punta Fires, lloc d’arribada habitual al Marroc, per la qual cosa van fer més quilòmetres de recorregut i van trigar més temps també: 4.29 hores. «No hem tingut les mateixes condicions que va tenir el primer grup el dilluns. Hem hagut de fer un esforç més gran per la corrent i hem acabat molt cansats», va explicar Tàpia, content i orgullós per la fita aconseguida.  
 
Tot i que la recaptació serà inferior a la prevista, l’acumulació de l’Estret Solidari Andorrà es situarà entre els 1.500 i 1.800€ aconseguits en motiu de la iniciativa.
PUBLICITAT
PUBLICITAT