PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Benedito visitarà els seguidors i socis culers del Principat

El precandidat a la presidència de l'FC Barcelona vindrà al país el dilluns

Per A. C.

Agustí Benedito en un acte de precampanya.
Agustí Benedito en un acte de precampanya. | TWITTER
Els candidats a la presidència de l’FC Barcelona tenen molt present els socis i aficionats culers d’Andorra. Almenys així ho demostren en cada període electoral del club en els quals gran part dels candidats acostumen a visitar el Principat per demanar el vot i conèixer les inquietuds dels socis del país. El dilluns serà el torn per a Agustí Benedito, que visitarà fugaçment Andorra en una tarda per reunir-se amb les penyes barcelonistes del país: la Ciberpenya Blaugrana, la Penya del Principat d’Andorra, la Penya de la Massana i també hi estan convocats a l’acte que realitzarà Benedito la Penya de l’Alt Urgell. 
 
La visita que farà el precandidat al país tindrà dos punts diferenciats: a les 18.00h farà una roda de premsa amb els mitjans de comunicació andorrans i a les 19.30 es centrarà en els socis blaugrana del país, així com tots els aficionats que vulguin conèixer més de prop a Benedito. Tot plegat es durà a terme a l’Hotel Fènix d’Escaldes-Engordany.
 
Benedito necessita les 2.534 signatures per formalitzar la seva candidatura, igual que la resta d’aspirants a la presidència del Barça, abans que acabi la setmana vinent. Per aquest motiu, el precandidat obrirà alguns punts de recollida de signatures de suport a la seva candidatura durant els propers dies. La seva idea és fer-ho abans que es desplaci al Principat i que els socis, aficionats i tots els penyistes blaugranes convidats a l’acte puguin realitzar allà mateix la signatura de suport a la candidatura de Benedito.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT